DMA Research

 • Michael Jensen

  - by Mark Saylor

  Jeg er IT ansvarlig hos DMA Research og står for den daglige drift af vores systemer og tredjeparts programmer. Jeg…

 • Carina Engberg Frank

  - by Mark Saylor

  Jeg har arbejdet hos DMA Research siden 2016; først som interviewer, senere som supervisor og nu som junior projektleder. Dermed har jeg erfaring i at arbejde med de forskellige aspekter og niveauer af en research proces samt de forskellige typer af metoder, som vi bruger til at indsamle data.

 • Rasmus Petersen

  - by Mark Saylor

  Jeg arbejder som projektleder, og har været hos DMA Research siden 2018, først som interviewer og dernæst som supervisor samt projektassistent. Jeg har erfaring med alle typer af opgaver, men har hovedsageligt beskæftiget mig med kvalitative undersøgelser, herunder rekruttering til fokusgrupper.

 • Helle Linette Platz

  - by Charlotte Woye

  Jeg er projektleder hos DMA og arbejder med opsætning og databearbejdning på undersøgelserne. Jeg har siden 1998 arbejdet i branchen fortrinsvis med kvantitative undersøgelse på både telefon og online.

 • Nano Goosmann

  - by Charlotte Woye

  Jeg har ansvaret for vores CATI Tracking-afdeling, som inkluderer selve driften af projekterne og udvikling af vores medarbejdere. Sammen med mit hold på 4 supervisorer og 2 assistenter sørger jeg for en gnidningsfri performance på alle projekter, og leverer altid til tiden.

 • Thomas Bonde

  - by Charlotte Woye

  Jeg arbejder som senior projektleder og er primær kontaktperson for nogle af vores største kunder. Jeg har stor erfaring med metoderådgivning, planlægning og gennemførelse af kvantitative undersøgelser.

 • Vibeke Tuborgh

  - by Charlotte Woye

  Jeg har arbejdet på DMA Research siden 1995, og har beskæftiget mig med alle typer af projekter. Jeg er cand.merc. fra Odense Universitet, og har tidligere arbejdet indenfor marketing i ISOVER Glasuld.

 • Gökhan Tokay

  - by Charlotte Woye

  Jeg er ansvarlig for projektledelsen fra start til slut i forhold til vores forskellige opgaver i og ude af huset. Jeg varetager primært opgaver som omhandler produkttests og rekrutteringer i alle dens udformninger.

 • Mark Lindencrone Saylor

  - by Charlotte Woye

  Jeg er ansvarlig for kunderelationer hos DMA Research. Herunder rådgivning af eksisterende kunder og opdyrkning af nye relationer. Jeg er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School.

 • Jesper Platz

  - by Charlotte Woye

  Jeg har flere forskellige ansvarsområder, som inkluderer rådgivning og sparring med kunder, udvikling af vores medarbejdere og virksomhed. Derudover finder jeg løsninger på mange små hverdagsudfordringer.